Sarežģīšana nav progress.

Pirms gadiem 15 Latvijā(60+ ASV) pīrādziņu sastāvs bija vienkāršs: milti, piens, raugs, ola, sviests, cukurs un sāls, gaļa, sīpoli.

Šodien nopirku Daugavpils “Dinella” cepus pīrādziņus, sastāvs:  milti, pildījums(cūkgaļas vaigi, ūdens, E251, E451, E500, dekstroze, augu olbaltumvielas, E621, E635, E407, E415, E331, sāls, hemoglobīns), ūdens, margarīns(iekšā vēl pieci E), cukurs, olu masa(E202, E330), raugs, augu eļļa, grauzdēti sīpoli, sāls, maizes uzlabotājs(milti, dekstroze, E472e, E322, miežu un kviešu iesala milti, E300, fermenti.

Ko no visa šā papildus uzlabojumiem pīrādziņi iegūst? Iespējams, 2 dienas garāku derīguma termiņu, un perfektu izskatu, bet garša – nekas izcils.

Šis ieraksts tika publicēts Uzturs. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logotips

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

Connecting to %s